Višković nakon sastanka sa Trifunovićem: Vlada će djelovati na poboljšanju položaja penzionera

Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković, razgovarao je danas u Banjaluci sa predsjednikom Udruženja penzionera Republike Srpske Ratkom Trifunovićem.

“U otvorenom i konstruktivnom razgovoru, predsjednik Vlade istakao je da Vlada Republike Srpske i Udruženje penzionera, već godinama razvijaju partnerski odnos, zasnovan na međusobnom uvažavanju i sa zajedničkim ciljem poboljšanja položaja najstarije populacije”, navedeno je u saopštenju Biroa Vlade za odnose sa javnošću.

Predsjednik Vlade istakao da je penzioneri zaslužuju najširu moguću podršku cjelokupne društvene zajednice, prenosi ATV.

“Vlada Republike Srpske će i u vremenu pred nama, zajedno sa Udruženjem penzionera, aktivno djelovati na poboljšanju položaja penzionera”, istakao je Višković.

U znak zahvalnosti za podršku nedavno održanom, 20. Šahovskom prvenstvu penzionera, predsjednik Udruženja penzionera Ratko Trifunović uručio je zahvalnicu predsjedniku Vlade Republike Srpske Radovanu Viškoviću.

Zbog podrške ovom prvenstvu, zahvalnice su uručene i ministru rada i boračko-invalidske zaštite Dušku Milunoviću i ministarki trgovine i turizma Suzani Gašić.

Ostavite komentar: