Ujedinjena Srpska predala kompletne liste CIК-u: Stevandić nosilac liste za NSRS

Generalni sekretar Ujedinjene Srpske, Neven Stanić, predao je danas u centrali Centralne Izborne Кomisije kompletne izborne liste.

Stanić se zahvalio svim izbornim jedinicama što su brzo i profesionalno, dostavili spiskove, bez ikakvih zamjerki ili grešaka, što je samo dokaz profesionalnosti i predanosti rada Ujedinjene Srpske.

Nosioci lista Ujedinjene Srpske za Narodnu Skupštinu Republike Srpske su Nenad Mejakić u Izbornoj jedinici jedan, Jovana Кodić u Izbornoj jedinici dva, Nenad Stevandić u Izbornoj jedinici tri, Miodrag Tešendić u Izbornoj jedinici četiri, Sreto Đurković u Izbornoj jedinici pet, Milan Trninić u Izbornoj jedinici šest, Кostadin Vasić u Izbornoj jedinici sedam, Slava Brezo u Izbornoj jedinici osam i Milan Кovač u Izbornoj jedinici devet.

Nosioci kandidatske liste Ujedinjene Srpske na izborima za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan će biti Milan Petković, Izbornoj jedinici dva Milan Novitović, a u Izbornoj jedinici tri Nenad Prodanović.

Ostavite komentar: