Ujedinjena Srpska ponosna na pokretanje priče o povećanju plate – ovo je naredni korak

Ujedinjena Srpska ponosna je što je pokrenula priču o povećanju plate u Republici Srpskoj, te je najavila da razmatra inicijative koje se odnose na topli obrok.

“Možemo biti djelimično zadovoljni poslije današnjeg sastanka gdje je neoporezivi dio plate povećan sa 500 KM na 700 KM. Samim tim naša inicijativa je djelimično usvojena”, saopšteno je iz Ujedinjene Srpske.
Iz Ujedinjene Srpske su naveli da, poslije jučerašnjeg sastanka predsjednika stranke Nenada Stevandića sa predstavnicima sindikata i današnjeg sastanka vladajuće koalicije, mogu biti zadovoljni da su pokrenuli rješavanje ovog problema.
“Razmatramo inicijative vezane za topli obrok i slične mogućnosti. Ujedinjena Srpska budno će pratiti ekonomske pokazatelje u Srpskoj i čim se ukaže prilika da se to ostvari mi ćemo djelovati, jer je to ono što građani i zaslužuju”, naveli su iz Ujedinjene Srpske.
Iz Ujedinjene Srpske se nadaju da će njihova upornost i dobra namjera, kao i u podizanju iznosa neoporezivog dijela plate prije ili kasnije biti realizovana.

Ostavite komentar: