U susret izborima: Đokić zadovoljan saradnjom sa socijalistima iz Srbije, Dačić obećao podršku

Socijalistička partija predvođena Petrom Đokićem imaće tokom predizborne kampanje maksimalnu podršku od predsjednika SPS Ivice Dačića i cjelokupnog članstva, konstatovano je na današnjem sastanku lidera ove dvije stranke u Beogradu.

“SPS iz Beograda podržava Đokićevu SP kao jedinu socijalističku stranku u Republici Srpskoj, a partija koja je nastala od nekoliko bivših članova S nema, niti će ikada imati podršku Dačića i socijalista i predstavlja plagijatore Socijalističke partije Srbije”, saopšteno je iz Službe za odnose sa javnošću SP.

Đokić je rekao da je ponosan na stepen saradnje koji SP ima sa socijalistima iz Srbije, pogotovo kada se ima u vidu činjenica da je SPS na nedavnim izborima u Srbiji bila druga partija po snazi, i što već decenijama bratski brine o srpskom narodu u Republici Srpskoj.

“Nastavićemo sa saradnjom na započetim ekonomskim projektima, jer su našem regionu u ovom trenutku najpotrebniji investicije, razvojni projekti i stabilnost”, poručio je Đokić.

Đokić je rekao da je će intenzivni kontakti sa vrhom SPS u Beogradu biti nastavljeni i da je i na ovom sastanku sa Dačićem.

Ostavite komentar: