Trivićeva poručila Nešiću: Dosta Vrbasa treba proteći da dokažete da ste se promijenili

“Znala sam da ćete atakovati na mene lično i znala sam da će biti nisko.”

Poručila je ovo narodna poslanica PDP, Jelena Trivić, nakon što je predsjednik DNS, Nenad Nešić, rekao je da je ona glavna prepreka za promjene u Srpskoj, te da “nije srećna što je Stanivuković pobijedio na izborima”.

“Jeste gospodine Nešiću, kada je stigao taj sporazum od strane DNS prema PDP, ja sam bila protiv. Ne zato što imam nešto protiv Vas lično, nego zato što smatram, a to sam rekla nebrojeno puta, da se tek trebate dokazati kao opozcija”, poručila je Trivićeva.

Ona smatra da ih bilo koji preuranjen sporazum sa njim dovodi u situciju izdaje svih onih birača koji smatraju da nisu svi isti, da politika nisu samo kombinatorike, fotelje, vlast, funkcije…

“Trebamo vidjeli da li možete opstati bez fukcija. Trebamo vidjeti da li ste se sa SNSD razišli zbog različitih pogleda na politike, principe i vrijednosti ili je to rezultat Vaših ličnih nezadovoljstava podijelom plijena. Ja smatram da je ovo drugo i trebaće dosta Vrbasa proteći da se vi dokažete da ste se promijenil”, kaže Trivićeva.

Ona mu je poručila da je dvadeset godina u Republici Srpskoj radio isto što i SNSD i postavila pitanje zašto mu sada treba vjerovati?

“Znala sam da ćete atakovati na mene lično i znala sam da će biti nisko, ali nisam znala da će biti priglupo. Pa ja sam nosila listu PDP za Banjaluku, jedina od funkcionera uz Milka Grmušu u Banjaluci. Bila rame uz rame uz Draška u toj veličanstvenoj pobjedi. Na svakom skupu, obišla mnoga sela i zeseoke oko Banjaluke za koje sam tad prvi put i čula. Poslušajte moj govor na proglašenju pobjede i sve će Vam biti jasno, koliko ja pobjedu u Banjaluci smatram bitnom za cijelu Republiku Srpsku”, poručila je Trivićeva Nešiću.

Kandidat 2022. godine

Kaže da je istina da ima političke ambicije i da su se one negdje kroz medije provukle da bih mogla biti kandidat za predsjednika 2022. godine.

“I sam Draško je to nekoliko puta izjavio. Istina je i da sam u nekom užem krugu rekla, ako je uslov da mandat za vladu obećam Nešiću, onda tražite drugog kandidata. Za mene postoje politički principi. To Vas je zaboljelo. Jednostavno gospodine Nešiću ja u Vama ne vidim promjenu. Vi ste sve ono protiv čega se ja u politici borim. Možda je trebalo da pričamo prije ovog medijskog rata. Ali ne znam iskreno da li bih sa Vama mogla spojiti pet smislenih rečenica”, poručula je Trivićeva.Ostavite komentar: