Trivićeva o prozivkama iz SNSD-a: Narod vas je prozreo, maska lažnog patriotizma je pala

Poslanica PDP Jelena Trivić poručila je danas predstavnicima vladajućeg SNSD da je podjela na “patriote” i “izdajice” završena i da bi bilo pametno da potraže drugu temu.

Reagujući na sve češće prozivke vlasti, prevenstveno SNSD, kako su predstavnici opozicije “izdajice” srpskog naroda, Trivićeva se osvrnula na, kako je navela, “patrotska” obećanja SNSD u proteklh 15 godina koja nikada nisu ispunjena.

“Nezavisnost Republike Srpske (od 2006. do danas); Ujedinjenje sa Srbijom; Vojna neutralnost; Vraćanje nadležnosti nad vojskom; Vraćanje nadležnosti nad PDV sistemom; Izbacivanje stranih sudija i neformiranje vlasti na nivou BiH dok se to ne desi; Deklaracija o opstanku srpskog naroda na Sretenje (obećanje iz 2018.)”, navela je Trivićeva na Fejsbuku neka od ranijih obećanja SNSD.

Dodala je da se u stvarnosti ništa od toga nije desilo jer Srpska nije nezavisna “niti vodstvo SNSD radi na tome”. Isto tako, kako je dodala trivićeva, Srpska nije ujedinjena sa Srbijom niti “rukovodstvo SNSD radi na tome”.

ЛАЖНА ПАТРИОТСКА ОБЕЋАЊА СНСД – НЕЗАВИСНОСТ Републике Српске (од 2006. до данас или недавно Good bye BiH, welcome RS)…

Posted by Jelena Trivic on Субота, 23. јануар 2021.

“Usvojen je ANP pod nazivom Program reformi BiH (rukovodstvo SNSD vrlo ažurno radilo na usvajanju ANP). Nemamo vojsku niti rukovodstvo SNSD radi na tome. Nemamo entitetski sistem indirektnih poreza niti SNSD rukovodstvo radi na tome. Strane sudije su i dalje u BiH. Savjet ministara formiran i čine ga SNSD, SDA i HDZ. Nemamo deklaraciju o opstanku srpskog naroda niti rukovodstvo SNSD radi na tome”, navela je Trivićeva.

Ona je istakla da je očito da će najviši funkcioneri SNSD otići u političku penziju, “bez ijednog ispunjenog obećanja na ključnim nacionalnim temama, a ostaće upamćeni kao oni koji su se poigravali sa svojim narodom i njihovim emocijama, nudeći im lažna obećanja i prazne price”.

“Zavađajući nas sa cijelim svijetom i što je najgore, zavađajući nas međusobno. Na stranu sad i ekonomski sumorna slika Srpske, najniže plate, najniže penzije, visoka zaduženost, sumorno niske investicije… Sve bi to narod oprostio… Ali ovu podjelu na ‘patriote’ i ‘izdajnike’ neće. Ta priča je gotova, završena, stavljena je tačka. Narod vas je prozreo, maska lažnog patriotizma je pala, potražite drugu temu gospodo”, poručila je Trivićeva, prenosi Srpskainfo.

Ostavite komentar: