Trivićeva biranim riječima o Šaroviću: Uvjerena sam da će davati golove

Vrhovi pripadaju najhrabrijima, a naši mladi ljudi su hrabri i sposobni da se bore za svoju budućnost u Republici Srpskoj koja će biti pravednija, bogatija i naprednija, kazao je Mirko Šarović, predsjednik SDS-a na Izbornoj skupštini SDS u Prnjavoru.

Kako je saopšteno iz SDS-a, Šarović je poručio da Republika Srpska mora krenuti putem napretka, da se pažnja mora posvetiti boljem životu svih njenih stanovnika i da su preduslovi da se to desi izborna pobjeda opozicije i promjene.

On je izrazio zadovoljstvo što je Izbornoj skupštini SDS u Prnjavoru prisustvovala Jelena Trivić, potpredsjednik PDP-a i kandidat za predsjednika Republike Srpske.

„Jelena je sjajan kandidat za predsjednika. Naš cilj je ostvariv kao nikada do sada. Naš ključni cilj je pobjeda, a naša ključna poruka su promjene. Uvjeren sam da će SDS zajedno sa PDP-om i ostalim koalicionim parterima ostvariti pobjedu“, istakao je Šarović.

U obraćanju prisutnima Jelena Trivić, potpredsjednik PDP-a, kazala da je saradnja SDS i PDP iskrena i srdačna i da će se to pogotovo vidjeti na predstojećim izborima.

„Kandidat SDS-a za člana Predsjedništva BiH Mirko Šarović će imati iskrenu podršku od svih članova PDP i sigurna sam da ćemo i mi imati istu takvu podršku kada je u pitanju moja kandidatura za predsjednika RS“, kazala je Trivić.

Ona je poručila da je jako bitno da u Predsjedništvu BiH imamo ljude koji znaju kakao se radi i koji će ostvariti pobjedu za Republiku Srpsku i srpski narod.

„Uvjerena sam da će Mirko Šarović biti taj koji će dati golove za jednu pravu srpsku reprezentaciju koju će bilježiti uspjehe, a ne poraze kao ova sadašnja“, navela je Trivić.

Ona je poručila da nakon izborne pobjede predstoji mnogo posla.

„Moramo raditi na povećanju plata i penzija, a pobjeda nad korupcijom je ključna“, naglasila je Trivić.

Ostavite komentar: