Tribina SNSD-a u Višegradu: Očekujemo pobjedu kao potvrdu za sve što je urađeno

Kandidat SNSD-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović izjavila je da su republičke institucije u Višegrad uložile ogromna sredstva i da kao potvrdu za sve što je urađeno očekuje pobjedu SNSD-a.

“Aktivirali smo velike resurse da bi stanovnici mogli da imaju svoje mjesto koje je postalo i turistička ponuda i jedna od najljepših u cijeloj našoj regiji, ali i sve druge stvari koje su bile neophodne za život naših građana”, rekla je Cvijanovićeva novinarima u Višegradu, gdje je održana predizborna tribina SNSD-a.

Ona je naglasila da Višegrad ne treba da bude mjesto bilo kakve svađe, već mjesto razvoja, okupljanja, pobjede, mjesto koje se može ponuditi cijelom svijetu.

“Ovdje dolazimo sa srcem jer znamo kakvi su poduhvati iza nas, ali isto tako znam da u narednom periodu i ovaj grad, kao i mnoge druge naše lokalne zajednice, očekuje dalji razvoj”, istakla je Cvijanovićeva.

Kandidat za narodnog poslanika u Izbornoj jedinici devet Darko Andrić poručio je da je Višegrad za SNSD i da odlučno nastavlja sa započetim projektima, koji su u prethodnom periodu djelimično zaustavljeni na lokalnom nivou.

“Prije svega, moramo da odbranimo Republiku Srpsku, da sačuvamo sve njene vrijednosti, nadležnosti, a onda ćemo razvijati svaku lokalnu zajednicu, pa i Višegrad i regiju i da građani dobiju ono što zaslužuju”, istakao je Andrić.

Na javnoj tribini SNSD u Višegradu bili su prisutni i kandidat za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik, kandidati za Predstavnički Dom Parlamentarne skupštine BiH i kandidati za poslanike u Narodnoj skupštini Srpske u ovoj izbornoj jedinici.

PREDIZBORNI SKUPOVI SNSD-a U ČAJNIČU I RUDOM

SNSD je danas predizborne skupove održao i u Čajniču i Rudom.

Nosilac liste SNSD-a za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH Radovan Višković izjavio je danas da je vlast predvođena SNSD-om u ovoj godini investirala više od pola miliona KM u opštinu Rudo i da je u planu da se u narednoj godini krene sa izgradnjom nove dionice puta prema Priboju.

 

Višković je u Rudom, gdje je održan predizborni skup SNSD-a, istakao da je u pitanju ključna investicija koju je kandidovala lokalna zajednica i da ovih dana očekuju završetak projektno-tehničke dokumentacije.

On je podsjetio i da se vode razgovori o načinu kako da Republika Srpska preuzme ono što je kompanija “Komsar” imala na ovom području, hotel i projekte hidrocentrale “Mrsovo”, kao i termoelektrane tri u Ugljeviku.

“Ukoliko to privedemo kraju na obostrano zadovoljstvo, ovaj hotel će biti prenesen na lokalnu zajednicu koja će upravljati tim objektom, a hidrocentrala `Mrsovo` će bnti u vlasništu Republike Srpske, odnosno `Elektroprivrede`”, rekao je Višković.

Kandidat SNSD-a za Narodnu skupštinu iz Izborne jedinice devet Isidora Novaković kaže da joj je čast što je dio tima SNSD-a.

“Siguri smo da će Rudo podržati SNSD, prave istinske borce za Republiku Srpsku i naš narod”, rekla je Novakovićeva.

Ostavite komentar: