Tražena najnovije “škoda”: Za rektora Gajanina automobil od 93.000 KM

Univerzitet u Banjaluci, na čijem se čelu nalazi Radoslav Gajanin, kupio je novi automobil za koji će iskeširati 93.000 KM.

Najpovoljniji i jedini ponuđač na tenderu bila je banjalučka firma „Auto – komerc V.S.“, koja je ovlašćeni prodavac „škoda“ vozila.

„Za najpovoljnijeg ponuđača u postupku javne nabavke službenog vozila za potrebe Rektorata Univerziteta u Banjaluci proglašava se ponuđač ’Autokomerc V.S.’ koji je ponudio da isporuči automobil po cijeni od 79.487 KM bez PDV-a, odnosno 93.000 KM sa PDV-om“, navedeno je u odluci koju je potpisao rektor Gajanin.

Podsjećamo, Univerzitet je krajem prošlog mjeseca raspisao tender za nabavku novog automobila procijenjene vrijednosti 80.000 КM bez PDV-a.

U tenderskoj dokumentaciji navedeno je da automobil treba da ima motor minimalne jačine 145 kilovata, automatski mjenjač i pogo na sve točkove.

Tražen je automobil proizveden ove godine i metalik crne boje, prenosi CAPITAL.

Od opreme automobil treba da ima elektronski sistem stabilnosti vozila, kožni servo upravljač podesiv po visini i dubini sa komandama za radio i telefon, elektro podesivo sjedište vozača sa funkcijom memorije, centralno zaključavanje i otključavanje bez ključa sa start stop funkcijom paljenja motora, bočne zračne jastuke i bočne zračne zavjese, zračni jastuk za koljeno vozača.

Univerzitet je ove godine kupio još jedan automobil od ove firme, a za potrebe Medicinskog fakulteta u Banjaluci, o čemu smo pisali u tekstu Fakultet kupio Škrbiću novu limuzinu od 86.000 KM.

„Škoda“ je čest izbor i u Vladi Republike Srpske, a među posljednjim ministrima koji su se počastili ovim četvorotočkašem bila je ministarka finansija RS Zora Vidović.

Ostavite komentar: