Tegeltija uvjeren u pobjedu Grujičića: Pokazao je da zna kako da rukovodi opštinom

Član Izvršnog komiteta SNSD Zoran Tegeltija rekao je danas da očekuje i da je procjena da će aktuelni načelnik opštine Srebrenica Mladen Grujičić pobijediti na predstojećim izborima jer je pokazao da zna kako da rukovodi opštinom.

“To će uraditi zajedno sa našim partnerima koji su podržali Grujičića, dok sam SNSD očekuje da i dalje bude najjača politička opcija, prije svega iz srpskog naroda, a u ovom trenutku očekujemo da budemo najveća politička opcija bez obzira na to kojoj nacionalnoj strukturi pripadaju glasači”, rekao je Tegeltija koji je sa članom Glavnog odbora SNSD Stašom Košarcem razgovarao sa predstavnicima Opštinskog odbora SNSD Srebrenica o pripremama za lokalne izbore.

Tegeltija je rekao da su shvatili i vidjeli da Opštinski odbor SNSD zna šta treba da radi i kako treba da se vodi izborni proces, dodajući da su to pokazali u prethodnom vremenu i način na koji su pobijedili.

“Svi dobronamjerni građani Srebrenice svjesni su da je lokalna vlast, koju je predvodio načelnik Grujičić ispred SNSD-a, ispunila njihova očekivanja, da je bila posvećena samoj Srebrenici i da nije živjela neki vanjski život, gdje bi im Srebrenica služila kao mjesto političke promocije već su živjeli život običnih ljudi u Srebrenici”, naglasio je Tegeltija, koji je i predsjedavajući Savjeta ministara.

On je dodao da je lokalna vlast riješila mnogo važnih projekata koji nisu rezultat budžeta Srebrenice i da očekuju da bude realizovan onaj dio projekata koji je bio obećan od prošlog saziva Savjeta ministara.

Na sastanku, kojem je prisustvovao i Grujičić, naglašen je značaj iskazanog političkog jedinstva i okupljanja oko ideje da jedan srpski kandidat izađe na izbore, imajući u vidu specifičnosti ove lokalne zajednice.

Ostavite komentar: