“Takav neodgovoran da predstavlja narod”: Crnadak tri godine nije platio odvoz smeća FOTO

Igor Crnadak, doskorašnji ministar spoljnih poslova BiH i poslanik PDP u Narodnoj skupštini, dužan je banjalučkoj „Čistoći“ više od 600 KM na osnovu neplaćenih računa za odvoz smeća!

Prema izvodu sa korisničkog računa, koji je objavio tviteraš pod nikom „Veritas“, potpredsjednik PDP, koji ima platu veću od 3.000 KM, skoro tri godine nije platio odvoz smeća.

“Vodio je spoljnu politiku BiH, sastajao se sa ministrima iz drugih država a nije izmirivao najosnovnije obaveze. Dok je mjesečno primao 6.000 KM nije plaćao komunalno a ljudi sa 10 puta manjim primanjima su svoje obaveze izvršavali. Takav neodgovoran da predstavlja narod? Sramota”, napisao je „Veritas“.

Da stvar bude gora, najveći dio njegovog suda, ako je suditi prema izvodu sa računa, nastao je u vrijeme dok se Crnadak nalazio na poziciji ministra spoljnih poslova, gdje je primao platu veću od 6.000 KM.

Prema izvodu, Crnadak nije platio smeće ukupno 31 mjesec, a najveći dug „nabirikao“ je 2014. godine, kad nije platio niti jedan jedini račun. Političar, koji i sada ima platu kao osam „prosječnih“ penzionera,  ovakvu praksu nastavio je i 2015. godine, u vrijeme kad je bio ministar spoljnih poslova, pošto te godine odvoz smeća nije platio cijelih osam mjeseci, piše Banjaluka24.net.

Ostavite komentar: