Stigli rezultati testiranja: Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić negativan na koronu

S obzirom na sve veći broj zaraženih virusom korona u Bijeljini i Republici Srpskoj, gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić odlučio je da obavi testiranje, nakon čega je dobio negativan rezultat, te je poručio da su zdravlje građana i poštovanje mjera zaštite koje su propisale nadležne institucije važnije od bilo koje politike.

“Poštovani građani, podatak da je samo u posljednja 24 časa u Republici Srpskoj registrovano 630 slučajeva zaraze kovidom-19 jasno pokazuje da se epidemiološka situacija komplikuje i da je u ovom trenutku odgovornost svakog pojedinca najmanje što možemo da učinimo jedni za druge. Osjećao sam dužnost da se, kao gradonačelnik i predsjednik stranke, kao osoba koja je u svakodnevnom kontaktu sa ljudima, testiram, a saznanje da sam negativan na virus korona dalo mi je još veću snagu da sa svojim saradnicima nastavim borbu protiv epidemije”, naglasio je Mićić.

On je pozvao sugrađane da ozbiljno shvate sve preporuke Instituta za javno zdravstvo Republike Srpske, Republičkog i Gradskog štaba za vanredne situacije, kao i preporuke zdravstvenih radnika, kako bi na kraju zajedno pobijedili virus.

Gradonačelnik Bijeljine Mićo Mićić otputovao je danas u Banjaluku, gdje će na poziv predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović zajedno sa načelnicima i gradonačelnicima drugih lokalnih zajednica učestvovati na sastanku povodom pogoršane epidemiološke situacije, s ciljem donošenja novih mjera za smanjenje širenja virusa korona, piše gradbijeljina.org.

Ostavite komentar: