Stanivuković uz Šarovića: Moja kandidatura je prošla priča

Gradonačelnik i predsjednik banjalučkog PDP-a Draško Stanivuković podržao je kandidaturu Mirka Šarovića za srpskog člana Predsjedništva BiH na oktobarskim izborima.

U izjavi za Mondo istakao je da je priča o njegovoj kandidaturi prošlost i da neće ugroziti Šarovićevu nominaciju.

“O tome da se moje ime spominjalo dalo se razgovarati juče i prekjuče, a danas je to već prošla priča. Drago mi je da postoje ljudi u politici koji poštuju moj politički rejting i podršku u narodu za koje smatraju da je jedan ozbiljan resurs i to mi predstavlja zadovoljstvo. S druge strane, ja sebi ne bih dao za pravo da narušim nečiji politički izbor i pravo da biraju svog kandidata koje ima SDS”, rekao je Stanivuković.

On kaže da Mirko Šarović ima bezuslovnu podršku i njega, ali i PDP-a.

“To je naša zajednička odluka. Kao što SDS daje punu i iskrenu podršku našem kandidatu Jeleni Trivić, tako i ja, kao gradonačelnik i član PDP-a, da ne dođe do bilo kakvih insinuacija, dajem iskrenu podršku i stojim uz kandidaturu gospodina Šarovića. Radujem se što je SDS, nakon dužeg procesa, došao do izbora kandidata za kojeg su uvjereni da može da pobijedi. Meni kao gradonačelniku ispred PDP-a ostaje da svim svojim kapacitetima stanem uz takvu odluku”, navodi Stanivuković.

Ostavite komentar: