Stanivuković podržao Vučića: Vukanoviću poručio da je tvrd orah

Želim kao čovjek, patriota da pružim podršku našem narodu na Kosovu i Metohiji, poručio je na konferenciji za novinare gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković.

Stanivuković ističe da ne treba pritisak stavljati samo na rukovodstvo Srbije, te da ovo nije vrijeme spekulacija, teorija zavjere i neodgovornosti.

,,Izražavam puno uvjerenje u rukovodstvo Srbije, predsjednika, koje se pokazalo veoma odgovorno. Vidjeli smo kako se naša matica odnosi prema Banjaluci, koja nema ni jedan odsto izazova kao naš narod Kosova. U kontaktu sam sa ključnim ljudima, da pružimo podršku”, ističe gradonačelnik Banjaluke.

Stanivuković napominje da u svakom trenutku treba izvući maksimum, čuvajući svaki pedalj zemlje.

,,Moja poruka je da su razlike uvijek dobre, ali ne i podjele”, zaključuje Stanivuković.

Opet o Vukanoviću

Stanivuković je ponovo komentarisao i zašto je izbjegao TV duel na ATV-u sa liderom Liste za pravdu i red Nebojšom Vukanovićem.

“Zar stvarno neko misli da sam toliko plitke pameti. Zamislite da gledate duel Dodika i Željke, Šarovića i Ivanića”, rekao je on.

Kaže i da Vukanovića i dalje smatra svojim saborcem, pa je i to još jedan argument što ne želi na tv duel.

,,Željka i Dodik bi rekli a budala, udrite se budale. Ja to neću. Nikada neću biti faktor podjela u opoziciji. Suludo je da me neko poredi sa Nešićem i Selakom”, dodaje Stanivuković.

Uvjerava da je stabilan i miran i poziva narod da se klade na njega da će opet pobijediti, kao i da nikada neće izdati volju građana.

,,Ja sam sebe posvetio ovome, a to što neko smatra da ja trebam biti opozicionar, ali tako što neću imati budžet…. To su takve političke podvale, zavladi pa vladaj, ali vidjećemo do kad”, ističe Stanivuković i dodaje da je tvrd orah.

Željka Pavlović, BL portal

Ostavite komentar: