Stanivuković optužio Vukanovića: Ćuti na tender UKC-a i radi sa Đajićem na mom opozivu

Da je samo jedna rečenica tačna, ali samo jedna. Dvorana od prvog dana, pa do danas košta 18 miliona KM. Banjaluka će svoje učešće u projektu sa 5 miliona KM povećati na 15 miliona KM, jer dvorana i sva infrastruktura ostaje Gradu. Drugi dio troškova je organizacija samog turnira gdje dolaze svi najbolji teniseri, što je Vlada preuzela kao svoju obavezu.

Poručio je ovo gradonačelnik Draško Stanivuković nakon što se na raspravi u Narodnoj skupštini Republike Srpske povela polemika od strane narodnog poslanika, Nebojše Vukanovića oko projekata i drugih stvari koje će biti realizovane u Banjaluci.

– Drugi dio kredita ide za prvi kolektor na rijeci Vrbas ( Crkvena ) i most u naselju Dolac. Interesuje me ko su ti ljudi koji mogu biti protiv nečeg ovakvog – upitao je Stanivuković.

Stanivuković mu uzvraća konstatacijom da u svojim tekstovima ne spominje koliko duga je Banjaluka vratila, te je upitao Vukanovića, kada već spominje Banjaluku, zašto ne spominje tendere na Kliničkom centru?

– Da li se negdje u ovim tekstovima spomene da je Banjaluka vratila 32 miliona KM kredita i da ima preduslove da gradi i radi ovakve projekte. Zašto Vukan ćuti na tender Kliničkog centra vrijednosti 57 miliona KM? Da li zato što sada radi sa Đajićem na mom opozivu – upitao je Stanivuković.

Kaže da cilj nije pobjediti u opoziciji, nego pobjediti vlast.

– Iste pojave koje kritikuje u Banjaluci, u drugim opozicionim gradovima su potpuno u redu. Dvostruki aršini. Vukane prijatelju, nije cilj u politici pobijediti u opoziciji, nego pobijediti vlast – poručio je on.

Ostavite komentar: