Stanivuković o optužbama stranačkih kolega: Da sam režimski čovjek imao bih rebalans, zamjenika i načelnike

21.02.2024. | 14:34

Gradonačelnik Banjaluke, Draško Stanivuković, poručio je da je mislio da je politika takmičenje u rezultatima, te da se kandidat treba dopasti narodu, a ne opoziciji.

Odgovarajući na pitanja novinara o optužbama stranačkih kolega, kaže da nije istina da je on režimski čovjek, te da će SNSD ima svog kandidata.

–Da sam režimski čovjek govore oni koji upravo takvim izjava doprinose režimu. Ja da sam režimski čovjak imao bih zamjenika gradonačelnik, imao bih rebalans, načelnike, budžet… Ne bih imao 18 miliona amandmana – rekao je Stanivuković.

Dodaje da pojedinim opozicionim političarima koji ga napadaju želi sve najbolje, ali da izgleda da neki u medije mogu dospjeti samo ako napadnu njega.

Kaže da je pogrešno procijenio politiku, jer je mislio da se trebaju takmičiti rezultatima.

-Milsim da se kandidat treba dopasti glasačima, a ne opoziciji. Bilo je mogo kandidata opozicije iz kojih su svi stali, ali nisu ostvarli dobre rezultate – rekao je on.

Dodaje da će odazvati svim sastancima u PDP, te da ne želi da ulazi u liče obračune, a da će oni koji žele dobro PDP probleme rješavati na organima stranke.