Stanišić u PDP-u: Odmah završio na izbornoj listi

Doskorašnji član DNS-a, Miloš Stanišić postao je član PDP-a i naći će se na 3. mjestu izborne liste za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.
Tako je napravljen politički kompromis oko kandidata na parlamentarnim listama u bijeljinskom PDP-u. Prethodnih dana se spekulisalo da na Stanišićevom učlanjenju u PDP i što boljoj poziciji na izbornoj listi te stranke u vrhu PDP-a insistira njegov prijatelj, gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković.
Nosilac liste za Izbornu jedinicu 2 biće Siniša Golić, predsjednik brčanskog PDP-a, saznaje portal “Dešavanja u Bijeljini”.
Sastanak Predsjedništva PDP-a na kojem je potvrđen i ovaj dogovor održan je u Istočnom Sarajevu, a zatim su liste ovjerene i predate CIK-u.
Podsjećamo, Stanišić je do prije 12 dana bio predsjednik Gradskog odbora DNS-a Bijeljina, a zatim je iznenada napustio ovu stranku jer je, kako je rekao, zasmetao rukovodstvu partije.
Miloš Stanišić je inače sin Borisa Stanišića, vlasnika poznatog Etno sela “Stanišići” iz Bijeljine, koji porodično vode vrlo uspješan biznis, a on ima svega 28 godina.

Ostavite komentar: