Stanić istakao: SNSD-SDA-HDZ bi da vrijeme stane i zato blokiraju izbore

Kad bi se pitalo SNSD-a, SDA i HDZ-a oni bi bili za to da se ništa ne mijenja i da vrijeme stane jer su trenutno gospodari života svih građana u ovoj zemlji. Izbori su demokratsko pravo svih građana i niko to pravo ne smije da im uskrati, istakao je Miladin Stanić, šef Kluba poslanika SDS u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

„SNSD očigledno podržava zahtjeve HDZ-a što je legitimno ali niko ne smije da blokira održavanje izbora. Građani ne smiju biti taoci političkih elita“, poručio je Stanić.

On je kazao da dogovor opozicije treba da bude po principima kao što je saradnja opozicionih stranka u Klubovima poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske, saopšteno je iz Sekretarijata SDS-a.

„Siguran sam u jedinstvo opozicionih stranaka, u naš dogovor i u našu pobjedu. Programski stranke opozicije imaju mnogo sličnosti. Srbija treba da bude vodilja našeg budućeg djelovanja nakon što pobjedimo na izborima. Odgovorna Vlada po uzoru na one vlade koje je Srbija imala u poslednjih 10 godina su pravi put kojim treba da krene Republika Srpska“, zaključio je Stanić.

Ostavite komentar: