Srđan Savić novi predsjednik Gradskog odbora DEMOS-a Trebinje

Srđan Savić izabran je večeras za predsjednika Gradskog odbora Demosa Trebinje, a izbornoj Skupštini prisustvovao je i predsjednik stranke Nedeljko Čubrilović.

Savić je rekao novinarima da će se truditi da ispuni očekivanja svih koji su glasali za njega, te da će se truditi da uključe što više mladih i da budu prepoznatljivi na političkom nebu.

“Glavni cilj su nam parlamentarni izbori 2022. godine. Trudićemo se da zajedno sa ostalim opštinskim odborima Demosa ostvarimo mandat u Narodnoj skupštini Republike Srpske”, rekao je Savić.

Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je da je Demos već prepoznatljiv u Republici Srpskoj, te da očekuje da na tom nivou bude i u Trebinju.

“Ovi mladi ljudi su prihvatili inicijativu i ideju da sprovode politiku Demosa u narednom periodu. Naš cilj je da imamo mandat iz Hercegovine”, rekao je Čubrilović.

On je rekao da je to sa njihove strane realno, te da očekuje da stabilizuju političku scenu.

“Mi smo stranka komporomisa, stranka za rješenja, stranka čiji je prioritet Republika Srpska i na tom fonu ćemo ostati i ovdje u Trebinju”, poručio je Čubrilović.

Izbornoj skupštini Demosa prisustvoali su i predsjednik Regionalnog odbora Demosa Slobodan Šaraba, zamjenik predsjednika Demosa Spomenka Stevanović, te potpredsjednik stranke Spomenko Stojanović.

 

Ostavite komentar: