SPS očekuje bar dva mandata: Selak nosilac liste u izbornoj jedinici 3

SPS u izbornoj jedinici 3 očekuje najmanje dva direktna mandata, u Banjaluci smo treća partija po snazi i ovdje imamo ljude koji znaju kako se pravi rezultat i kako se pobjeđuje, izjavio je predsjednik SPS-a Goran Selak koji je na sastanku predstavnika odbora Izborne jedinice 3 u Banjaluci izabran za nosioca liste.

Na listi su, između ostalih, i predsjednik Gradskog odbora SPS-a Banjaluka Saša Kondić, član Predsjedništva i odbornik u tri saziva skupštine grada Banjaluka Milan Milaković, predsjednica Foruma žena Darinka Pejić, kao i mnoga druga prepoznatljiva lica SPS.

– SPS u izbornoj jedinici 3 ima tim sjajnih ljudi, od kojih smo dio ponudili građanima kao kandidate na listi, a dio njih će svoj doprinos dati kroz djelovanje u izbornom štabu, tako da možemo reći da imamo tim za pobjede. Priča o SPS je krenula iz Banjaluke i Krajine i proširila se po Republici Srpskoj. Ovdje smo i po rezultatima izbora, ali i po svim istraživanjima treća partija po snazi, a do izbora ćemo ostvariti još veći rast – rekao je Selak.

Izbornu jedinicu 3 za Narodnu skupštinu Republike Srpske čine Banjaluka, Čelinac, Kotor Varoš, Mrkonjić Grad, Šipovo, Kneževo, Petrovac (Drinić), Istočni Drvar, Jezero i Kupres Republike Srpske.

Ostavite komentar: