Špirić o sloganima stranaka opozicije: U redovima SDS-a i PDP-a vlada panika

Potpredsjednik SNSD-a Nikola Špirić izjavio je Srni da se čini da su informacije koje je podijelio sa javnošću o međunarodnim instruktorima koji osmišljavaju kampanju SDS-a i PDP-a unijele paniku u njihove redove, te da slogani sa kojima nastupaju u kampanji “možda i lijepo zvuče, ali im niko ne vjeruje”.

“Dobro obaviješteni izvori unutar njihovih redova mi kažu, kada je u pitanju rukovodstvo ovih paratija, da se radi o ljudima bez zanimanja što je savršena forma za uticaj što iz Sarajeva, što iz međunarodne zajednice”, rekao je Špirić, koji je i i predsjedavajući Doma naroda Parlamentarne skupštine BiH.

Prema Špirićevim riječima, iako je opozicija u Republici Srpskoj od stranaca dobila model ponašanja, nikako da izađu na ekonomski teren što im je sugerisano.

“`Gdje je još u svijetu pobijedila partija čiji je predsjednik na kompenzacionoj listi`, kaže jedan od visokopozicioniranih PDP-ovaca i dodaje da /Branislav/ Borenović vjeruje u sebe i u PDP, Jelena Trivić ne bi imala nikakve šanse da bude kandidat. Što se tiče Mirka Šarovića, isti izvor potvrđuje da je imperativ stranaca bio da on u ime SDS-a bude kandidat za srpskog člana Predsjedništva BiH”, kaže Špirić.

Ostavite komentar: