Sonja Karadžić-Jovičević uzvratila na prozivke Nebojše Vukanovića

Na društvenim mrežama ponovo politički obračuni. Poslanik u Klubu SDS-a Nebojša Vukanović obrušio se na potpredsjednicu Narodne skupštine Sonju Karadžić – Јovičević.

Nju i druge funkcionere SDS – a prozvao je što su bili na Božićnom prijemu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika u Sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

Kćerka prvog predsjednika Republike odgovara – “Vukanoviću smetaju Božić i Dan Republike, a ne smeta mu kada nas njegovi prijatelji zovu bosanskim Srbima”.

Narodni tribun u Klubu SDS-a, bloger i samoprozvani komentator naše stvarnosti Nebojša Vukanović ovog puta raspisao se o Božićnom prijemu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika. Zasmetalo mu prisustvo pojedinih opozicionih funkcinera, pa im je dodijelio epitet “dvorske opozicije”.

“Toliko je pozitivne energije i emocija, radosti, sreće, međusobnog poštovanja i razumijevanja na fotografijama s Božićnog prijema Milorada Dodika, da čovjek nikako ne može ostati ravnodušan. Osmijesi, poziranja, pozitivna energija, srdačni razgovori na kojima se pojedinci iz tzv. dvorske opozicije toliko rastapaju od zadovoljstva u prisustvu zvaničnika režima, da ih je prosto milina gledati, navodi se u tekstu Vukanovića.

U nastavku teksta Vukanović posebno ističe dolazak Sonje Karadžić Јovičević i Milovana Bjelice na prijem. Potpredsjednica Narodne skupštine na svom Fejsbuk profilu odgovorila je Vukanoviću da je sasvim prirodno da se raduje Božiću i da se proslavlja Dan Republike.

– Vrlo me zabavlja način na koji se konačno razotkrio, kako mu smeta Božićni prijem smeta mu mirboženje za koje očigledno ne zna šta znači i smeta mu proslava Dana Republike Srpske i ne reaguje na izjave svojih prijatelja u kojima nas nazivaju bosanski Srbi, rekla je Karadžić Јovičević.

Na njen odgovor Vukanović se ponovo raspisao, tvrdeći da je Sonja Karadžić Јovičević sve postigla zbog toga što je kćerka prvog predsjednika Republike Srpske.

– Takođe, zanima me da li on djeluje po nečijem nalogu ili možda čak i iz same SDS, ne bi to apsolutno začudilo s obzirom da on nije član SDS-a, ali nastupa u ime ili van nje kako to njemu odgovara, ali jeste, nažalost, zaista nažalost, član Kluba SDS-a, dodala je ona.

Karadžić Јovičević kaže da je nakon virtuelne prepiske s Vukanovićem dobila podršku mnogih članova i funkcionera SDS-a.

Zanimljivo je da se Vukanović obrušio na kćerku prvog predsjednika Republike, ali i na Milovana Bjelicu, potpredsjednika SDS, koji javno poziva da Srbi na svim nivoima vlasti u BiH budu jedinstveni u zaštiti Republike Srpske.

 

Izvor:(RTRS)                            Foto:(siniša Pašalić)

 

Ostavite komentar: