Sonja Karadžić Јovičević ponovo odgovorila Nebojši Vukanoviću

Potpredsjednica Narodne skupštine Sonja Karadžić Јovičević uputila je novi odgovor na prozivke poslanika u Klubu SDS-a Nebojše Vukanovića.

Teks objavljen na njenoj Fejsbuk stranici prenosimo u cijelosti:

“Vukane, Vukane

Ukratko: Sa tolikim milionima ne bih živjela ovdje ili bih platila odbranu u Hagu. Kao neki kojima se udvaraš i pristaješ da im budeš `bosanski Srbin`. Ta priča te ne čini različitim od onih koji su je pričali.

Svih 500 i nešto glasova slobodno uzmi i prisaberi sebi – meni je za kompenzaciju dosta samo jedan -opet po jednoglasnoj odluci onih kojima se otužno ulizuješ.

Voljela bih da je moj otac za mene završio fakultet i dvije specijalizacije, ali eto, ja postadoh nešto. A u politici – DA – sa svim dobrim i lošim stranama te porodične veze – ne bi me ni zvali da se uključim da im nije trebao amortizer za priču o izdajnicima i probošnjacima. Da amortizujem to što si ti radio po zajedničkim organima. I tebi slični.

Svega ti, ne ulazi u SDS! Više volimo kada dobacuješ preko ograde.

A vidjećemo se uskoro. Za koji dan. Kad smo kod toga oči u oči. I neću nositi visoke pete. Do tada – miran!”.

Podsjećamo, Vukanović je potpredsjednicu NSRS i druge funkcionere SDS-a prozvao zato što su bili na Božićnom prijemu predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika u Sjedištu Republike Srpske u Istočnom Sarajevu.

 Ostavite komentar: