Šokantan snimak uznemirio internet: Baka leži na travnjaku, za incident optužuju aktivistu PDP VIDEO

Društvene mreže šokirao je video snimak 65-godišnje bake koja leži na travnjaku.

Zvanične institucije nisu se oglasile o ovom incidentu, a nema informacija kako se tačno incident desio, šta mu je prethodilo, ni ime osobe koja je bila direktni učesnik.

S druge strane, spekuliše se da je baka udarac dobila prije dva dana od aktiviste PDP.

Naime, Internetom se širi potresna scena bake koja leži na zemlji nakon što je, kako piše portal banjaluka.net dobila udarac od aktiviste PDP uoči njihovog predizbornog skupa u banjalučkom naselju Obilićevo.

Ovaj portal dalje navodi da je prema tvrdnjama brojnih svjedoka, baka napadnuta samo zato što je negodovala zbog održavanja skupa Draška Stanivukovića pored njenog stana.

Prva Srpska demokratska stranka (Prva SDS) pozvala je juče kandidata za gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića da se hitno izvini građanima Banjaluke zbog pomenutog incidenta.

Stanivuković se o ovom događaju nije oglašavao, a PDP je demantovala ove navode.

“Jedina istina je da je Stanivuković došao, kako su mu kasnije rekli mještani naselja gdje se održao pomenuti skup, 15 minuta nakon incidenta, gdje je prethodno, jedna žena, ljude koji su došli na pomenuti skup polijevala vodom i rastjerivala, nakon čega ju je jedan od prisutnih mještana udaljio”, navodi se, između ostalog, u saopštenju PDP.

Ostavite komentar: