Šok izborna lista o kojoj se priča: „Ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će“ u pohodu na Bijeljinu VIDEO

Broj 107 na jučerašnjem žrijebanju redosljeda političkih subjekata na glasačkom listiću u Sarajevu dobila je izborna lista ubjedljivo najzanimljivijeg naziva „Ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će“.

Šesnaest kandidata na zajedničkoj listi bez većeg političkog iskustva želi da donese promjene u Bijeljini. Imaju i kandidata za gradonačelnika, Bobana Lazića koji je nedavno objasnio zašto su svojoj listi dali tako neobičan naziv.
“To je enklitički oblik glagola hoću. Dakle, mi hoćemo, ali ne samo to, mi znamo, mi želimo”, rekao je Lazić.
Među kandidatima na listi su njegovi roditelji kojima će izborna kampanja kao penzionerima očigledno posebno da bude zanimljiva.
“Što da dam nekom drugom priliku da podiže ruku umjesto mog oca i majke koji su me napravili, rodili, školovali? Tu imamo konobara, akademskog slikara, arhitektu, dva IT inženjera, imamo čovjeka koji ja završio fakultet u Americi, jednog pisca, imamo čovjeka koji je završio književnost. Imamo jednog sa privatnim fakultetom i jednog čovjeka koji nema fakultet nikako. Ja sam vlasnik privatne firme u Bijeljini koja radi 20 godina i bavi se izgradnjom svijetlećih reklama, a malo i marketingom. Nikada nismo radili za državu, na tanderima nikada nismo učestvovali i zato smo tu gdje jesmo”, poručio je za SrpskaInfo prvi među jednakima na listi „Ću, ćeš, će, ćemo, ćete, će“.
Već je na mala vrata počeo sa kampanjom za gradonačelnika, pa je svoje sugrađane ovih dana na društvenim mrežama iznenadio video objavama tokom obilaska Bijeljine.

Projekat po projekat i eto nama grada.

Gepostet von Boban Lazic am Mittwoch, 2. September 2020

 

"100 puta ponovljena laž postaje istina" ~ Joseph Goebbels

Gepostet von Boban Lazic am Donnerstag, 3. September 2020

 

Ostavite komentar: