SNSD i SP ostaju u koaliciji: “Između ove dvije partije nema problema i otvorenih pitanja”

Lider SNSD Milorad Dodik izjavio je da su ta stranka i SP u koalicionioj saradnji više od 20 godina, te da će tako i ostati.

Nakon današnjeg sastanka rukovodstva SNSD i delegacije SP u Banjaluci, Dodik je naglasio da između ove dvije partije nema problema i otvorenih pitanja.

“Odnos SNSD i SP ostaje stabilan, sa uvažavanjem naše koalicione saradnje koja je u nekim trenucima bila odlučujuća za važna pitanja u Republici Srpskoj. Ne želimo da se odreknemo kvalitetnih partnera i u tom pogledu smo samo ojačali našu saradnju”, rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

Predsjednik SP Petar Đokić istakao je na sastanku razmatrano kako da SNSD i SP objedinjeni u saradnji, kreiraju najbolje politike koji će poboljšati kvalitet života građana Republike Srpske.

“To se prije svega odnosi na ekonomska i socijalna pitanja, na to kako da pomognemo građanima i privrednim društvima da prevaziđu posljedice pandemije virusa korona”, naveo je Đokić.

Sastanku su prisustvovali funkcioneri SNSD Željka Cvijanović, Radovan Višković, Zoran Tegeltija, Luka Petrović, te funkcioneri SP Slobodan Protić, Dalibor Stević, Srđan Todorović i Živko Marjanac.

Ostavite komentar: