SNSD Banjaluka predstavio kandidate: Đajić i Radmanović nosioci lista za NS RS i parlament BiH

Gradski odbor SNSD-a Banjaluka predstavio je večeras kandidate za Narodnu skupštinu Republike Srpske u Izbornoj jedinici tri, gdje je nosilac liste Vlado Đajić, te za Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH u Izbornoj jedinici jedan, gdje je nosilac liste Nebojša Radmanović.

Ovom skupu prisustvovao je i predsjednik stranke Milorad Dodik.

Kandidati za Narodnu skupštinu su i Srđan Mazalica, Mladen Ilić, Alen Šeranić, Boris Pašalić i drugi, a za parlament BiH Snježana Novaković Bursać, Zoran Tegeltija, Srebrenka Golić, Radovan Kovačević, Milorad Kojić i drugi.

Đajić je rekao novinarima da o snazi stranke u Banjaluci govori činjenica da su večeras u prostorijama banjalučkog SNSD-a podijeljene članske karte za 2.500 novih članova.

“Rijetko koja partija može da se ponosti time. To je dokaz da je SNSD, ne samo partija, već i pokret za očuvanje i unapređenje Srpske i Banjaluke”, rekao je Đajić.

On smatra da će SNSD i kandidati koji su predstavljeni ostvariti najbolji rezultat na izborima do sada.

“Narod to prepoznaje i imamo najbolje kandidate i politiku. Pobijedićemo, ne zbog nas, već zbog naroda, Banjaluke, Srpske, naše djece i budućnosti”, rekao je Đajić.

Nebojša Radmanović je naveo da je san svake partije privući za pola godine 2.500 novih članova, što su uspjeli u banjalučkom SNSD-u.

“U tom smislu prirodno da očekujemo pobjedu na izborima na svim nivoima. Pozivam sve građane da pogledaju ko je sve na našim listama i da se opredijele prema kvalitetu”, rekao je Radmanović.

Novi član SNSD-a Nenad Vukojević rekao je da se za ovu stranku opredijelio jer je najbolja i ima najbolje rukovodstvo predvođeno Dodikom.

“Opredijelio sam se za Srpsku i da se ona sačuva, na čemu radi ova partija”, rekao je Vukojević.

Ostavite komentar: