Škipina prihvatio mandat poslanika u NSRS: Stefan Stajčić predsjednik Skupštine opštine Pale

Na 16. redovnoj sjednici odbronici su izabrali Stefana Stajčića za predsjednika Skupštine opštine Pale, nakon što je Damjan Škipina prihvatio mandat poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Kandidati za predsjednika bili su Stefan Stajčić iz SNSD-a i Predrag Blagojević iz DEMOS-a.

“Zahvaljujem se klubu odbornika SNSD-a i koalicionim partnerima, ali i onima koji su bili protiv ili suzdržani u izboru predsjednika SO Pale. Ta različita mišljenja i sagledavanje stvari iz drugačijih uglova upravo jesu svrha i smisao demokratije i pronalaženja rješenja na dobrobit svih naših gradjana” rekao je Stajčić za Princip.

Stajčić je istakao da se nada da će rad Skupštine i dalje biti konstruktivan kao i do sada.

“Drago mi je što su me izabrali na ovako važnu javnu funkciju koju je do sada uspješno obavljao gospodin Damjan Škipina. Neće mi biti lako njega naslijediti, jer je u njegovom mandatu usvojeno toliko bitnih stvari za budućnost opštine Pale i toliko je bitnih odluka donešeno njegovom inicijativom da je to ponekad i teško sagledati u smislu značaja za našu opštinu. Međutim, obećavam da ću dati sve od sebe i smatram da zajedničkim snagama možemo da uradimo mnogo i pokrenemo projekte koji su od velikog značaja za opštinu Pale i naše građane” , rekao je Stajčić.

Ostavite komentar: