Potvrđeno iz stranke: Aleksandra Koprivica novi predsjednik GO DEMOS Trebinje

Aleksandra Koprivica izabrana je večeras za novog predsjednika Gradskog odbora Demokratskog saveza /DEMOS/ u Trebinju, rečeno je Srni u Gradskom odboru ove stranke.

Koprivica je izabrana na sjednici Skupštine Gradske organizacije DEMOS-a, na period od četiri godine.

Ona je izjavila Srni da je prethodni predsjednik Gradskog odbora postavio čvrste temelje na kojima će ona, zajedno sa njim i svim ostalim članovima partije graditi stabilan dom, za opštu dobrobit svakog pojedinca koji je dio njihove strukture.

“Vjerujem da će kombinacija dugogodišnjeg političkog iskustva pojedinih članova i marljivosti svih ostalih članova biti zapravo vjetar u leđa napretku i jačanju DEMOS-a”, rekla je Koprivica.

Koprivica je rekla da će glavni akcenat staviti na stabilnost i konsolidaciju postojećih partijskih redova, nakon čega će raditi na proširenju partije onim ljudima koji imaju imaju iskrene ambicije ka napretku i poboljšanju društva u kome živimo.

“Nova energija, rad i entuzijazam su ključ uspjeha svake organizacije, pa tako i stranke DEMOS”, rekla je Koprivica, koja je magistar industrijskog inženjerstva, doktorand Mašinskog fakulteta u Podgorici.

Ostavite komentar: