Šešić dobio prijetnje smrću: Neće te biti, neka te oplakuju kao što sam ja drugove svoje

Davor Šešić, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske, prijavio je policiji da je primio prijetnje putem društvene mreže.

Na Šešićev komentar objavljen na Fejsbuku za sada nepoznata osoba napisala je: “Šešiću ja sam bedž SDS-a nosio čitav rat na grudima i nećeš mi ti popovati o SDS-u. Neće te biti, neka te oplakuju kao što sam ja drugove svoje”.

Ove riječi kod Šešićeva su izazvale osjećaj ugroženosti pa je slučaj prijavio policiji.

“Jedan od portala prenio je moj status objavljen na društvenim mrežama. U komentarima ispod bila je poruka prijetećeg sadržaja gdje mi se prijeti smrću, nakon čega sam slučaj prijavio policiji od koje očekujem da identifikuje ovu osobu”, izjavio je Šešić za Srpskainfo.

Policijska uprava Banjaluka saopštila je da njeni službenici preduzimaju sve neophodne mjere i radnje u cilju rasvjetljavanja krivičnog djela ugrožavanje sigurnosti i otkrivanja izvršioca.

“Policijskoj upravi Banjaluka, 21. septembra od strane oštećenog lica prijavljeno je, da je putem društvene mreže Facebook od strane nepoznatog lica, dobio prijetnje po život i tijelo, što je kod istog izazvalo osjećaj ugoženosti”, saopšteno je iz banjalučke policije.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka.

Ostavite komentar: