Šešelj ocijenio: Za srpski narod veoma važno da pobijede Dodik i SNSD

Lider Srpske radikalne stranke /SRS/ Vojislav Šešelj rekao je da je za srpski narod veoma važno da na predstojećim opštim izborima pobijede kandidati SNSD-a za predsjednika Republike Srpske Milorad Dodik i za člana Predsjedništva BiH Željka Cvijanović, kao i koalicija na čelu sa SNSD-om.

Šešelj je naglasio da je Dodik dobio podršku ruskog predsjednika Vladimira Putina, isto kao i svojevremeno predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

“Koga Putin podrži u Srbiji ili u Republici Srpskoj, taj pobeđuje. Ali dobro je da i mi ostali podržimo, pomognemo koliko se može da to bude trijumfalna pobeda”, rekao je Šešelj za televiziju “Pink”.

On je istakao da nema ništa lično protiv kandidata PDP-a za predsjednika Republike Srpske Jelene Trivić, ali da je u krajnje pogrešnoj partiji i ne smije da pobijedi.

Šešelj je za kandidata SDS-a za srpskog člana Predsjedništva BiH Mirka Šarovića rekao da je “potpuno u rukama zapadnih obavještajnih službi”.

“U to nemam nikakve sumnje, imam podatke o tome, kao što sam imao podatke i za onog Govedaricu što je pre njega bio”, rekao je Šešelj.

Opšti izbori u BiH biće održani u nedjelju, 2. oktobra.

Ostavite komentar: