Rajko Vasić: Čedomir Јovanović nikome i ničemu ne koristi

Član Glavnog odbora SNSD-a Rajko Vasić smatra da u imenovanju Čedomira Јovanovića za savjetnika člana Predsjedništva BiH Željka Komšića nema ozbiljne priče, jer Јovanović ne može isprovocirati predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika, niti bi to imalo ikakvog efekta.

– Što bi rekle kolege iz Srbije: “Čeda je smešan”. On je jedan od onih balkanskih igrača koje veliki međedi koriste ako se ne linjaju. On je poput Stipe Mesića, Vuka Draškovića i ostalih. Oni se stalno vrzmaju i pokušavaju da se prodaju kao nekakve važne ličnosti, a u suštini nikome i ničemu ne koriste – rekao je Vasić za “Euroblic”.

On kaže da je Јovanović neko ko se “stalno linja” po političkim vodama i nije daleko od Komšića, te da su se zato njih dvojica našli.

– I jedan i drugi su instalirani igrači ovdje, samo je Komšić na većoj ljestvici po važnosti, jer je dobio dirigovane muslimanske glasove da bi deprimirao Hrvate. Komšić nema nikog ozbiljnog u BiH ko bi se povezao s njim, jer nije svjestan svoje gluposti – rekao je Vasić, prenosi RTRS.

Iz Predsjedništva BiH saopšteno je 27. marta da je predsjednik Liberalno-demokratske partije Srbije Čedomir Јovanović imenovan za savjetnika člana Predsjedništva BiH Željka Komšića i da će ovaj posao obavljati bez naknade.

 

Ostavite komentar: