Radovanov nasljednik na izborima: Biračima se obratio pjesmom

Izborna trka sve je zanimljivija u Hercegovini, pa čak i u Gacku. Za to se pobrinuo Srđa Bjelogrlić, glumac i sin pokojnog narodnog poslanika SNSD-a Radovana Bjelogrlića.

Odlučio je da zatraži podršku birača kao nezavisni kandidat za odbornika u gatačkoj skupštini. Da će odigrati solo dionicu na novembarskim izborima, objavio je zanimljivim videom i pjesmom na društvenim mrežama.

Srđa Bjelogrlić je umjetnička duša kao i njegov pokojni otac, pa mnoge nije iznenadila odluka da se sa suprugom i dvoje djece iz Beograda preseli u rodni Avtovac kod Gacka. Glumio je u predstavama “Solunci govore” i “Gospođa ministarka”, kao i filmovima “Montevideo, Bog te video”, “Senke nad Balkanom” i “Taksi bluz”.

Kao što su zvali i oca Radovana, i Srđin nadimak je Mačak s kojim u Hercegovini pokušava da kulturi osigura bolju poziciju. Osnovao je “Kulturiks”, preduzeće za organizaciju kulturnih i zabavnih događaja, ali i shvatio da se do cilja može doći samo ako se u politici stvari promijene.

Ima Gacko tu nesreću što imamo ogroman budžet opštinski, što imamo Termoelektranu koja izuzetno može da doprinese razvoju grada. Ali je problem što opštinu vode jedni, a Termoelektranu drugi. Izgleda da su se oni nekada davno čvrsto dogovorili da se nikad ništa ne dogovore. U tom razdoru mi ispaštamo i najviše ispaštaju naša djeca koja nemaju priliku u ovom mjestu da se kulturno uzdižu”, rekao je nedavno Bjelogrlić.

Da zna kako da izazove pažnju pokazao je još prije nekoliko godina. Tada je na društvenim mrežama postao poznat po tome što je pravio selfi fotografije sa poznatim političarima.

Ostavite komentar: