Promjena plana: Otkazane najavljene aktivnosti članova Predsjedništva BiH

Najavljene aktivnosti članova Predsjedništva BiH zakazane za sutra otkazane su zbog odgađanja posjete ministra vanjskih poslova Ruske Federacije Sergeja Lavrova, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

U ruskoj Ambasadi u BiH Srni je potvrđeno da je posjeta odgođena jer je Lavrov bio u kontatku sa licem zaraženim virusom korona.

“Ministar Lavrov se osjeća dobro, a posjeta nije u potpunosti otkazana, već je odgođena na određeno vrijeme”, rečeno je Srni u Ambasadi Ruske Federacije.

Iz ruske Ambasade nisu mogli da preciziraju tačan termin kada bi posjeta ruskog šefa diplomatije BiH mogla da bude realizovana.

Ministar inostranih poslova Sergej Lavrov trebalo je sutra doputuje u posjetu BiH, tokom koje je trebalo da se sastane sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom i rukovodstom Republike Srpske u sjedištu Vlade Srpske u Istočnom Sarajevu.

Lavrov je tokom posjete trebalo da se sastane sa članovima Predsjedništva BiH i ministrom inostranih poslova u Savjetu ministara Biserom Turković.Ostavite komentar: