Preminula tri pacijenta iz Banjaluke: Koronom zaražene još 92 osobe u Srpskoj

Od posljednjeg izvještaja o epidemiološkoj situaciji u Republici Srpskoj, u posljednja 24 časa, u Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske, Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske, Univerzitetskoj bolnici Foča i u bolnicama Sv. Vračevi u Bijeljini i Sv. apostol Luka u Doboju i izvršeno je testiranje 596 laboratorijskih uzoraka, a novi virus korona potvrđen je kod 92 osobe.

Radi se o 41 muškoj i 51 ženskoj osobi, od kojih je 10 mlađe, 58 srednje i 24 osobe starije životne dobi.
Prema mjestu prebivališta, 38 osoba je iz Banjaluke, devet iz Bijeljine, osam iz Prijedora, po četiri Doboja i Kneževa, tri iz Čelinca, po dvije iz Broda, Gradiške, Kotor Varoša, Novog Grada, Petrova i Ugljevika i po jedna osoba je iz Bratunca, Višegrada, Dervente, Donjeg Žabara, Zvornika, Istočnog Novog Sarajeva, Kozarske Dubice, Laktaša, Lopara, Mrkonjić Grada, Oštre Luke, Prnjavora, Teslića i Šamca.
U posljednja 24 časa, Institutu za javno zdravstvo Republike Srpske prijavljeno je 14 smrtnih slučajeva kod kojih je potvrđeno prisustvo virusa korona.
Radi se o tri osobe iz Banjaluke i po jedna osoba iz Gradiške, Istočnog Novog Sarajeva, Zvornika, Srebrenice, Doboja, Šamca, Vukosavlja, Kneževa, Kozarske Dubice, Srpca i Teslića.

Ostavite komentar: