Predstavljanje kandidata SDS u Sokocu! Šarović: Iskoristiti resurse za bolji život građana

Predsjednik SDS Miro Šarović izjavio je danas da je Sokolac jedna od najvažnijih opština za SDS i uopšte za Republiku Srpsku i da ima šansu da doživi prosperitet i iskoristi svoje resurse za bolji život građana.

Šarović je prilikom predstavljanja kandidata SDS za načelnika opštine Sokolac, gradonačelnika Istočnog Sarajeva i odborničke liste za sokolačku skupštinu, izrazio uvjerenje da će oni ostvariti pobjedu na predstojećim lokalnim izborima.

On je ocijenio da je aktuelni načelnik opštine Sokolac i kandidat SDS za ovu funkciju Milovan Bjelica uspio uspješno da upravlja ovom opštinom, koja, kako je naveo, ima jedinu mogućnost za razvoj uz vlast SDS. Bjelica je rekao da očekuje ubjedljivu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima, podsjetivši da je kandidat SDS-a za treći uzastopni načelnički mandat. On je dodao da, pored SDS, ima podršku još pet političkih partija i najvećeg dijela nevladinog sektora.

Kandidat SDS za gradonačelnika Istočnog Sarajeva Miroslav Lučić rekao je da očekuje ubjedljivu pobjedu Bjelice na izborima za načelnika opštine Sokolac, jer je upavljao tom opštinom domaćinski u vrlo teškim uslovima. On je poručio da će, ukoliko pobijedi na izborima, voditi računa o opštini Sokolac, jer mu je, kako kaže, stalo da se Istočno Sarajevo ravnomjerno razvija, da se koriste prednosti i resursi, te da se domaćinski upravlja sa njima.

Nosilac odborničke liste SDS za lokalnu Skupštinu na Sokocu Miodrag Dupljanin rekao je Srni da ova lista broji 25 kandidata i da je čine ljudi od iskustva, struke i mladosti. On je naveo da se u narednim godinama više pažnje mora posvetiti lokalnom budžetu, razvoju privrede, ekonomiji, privlačenju investicija i boljem korištenju prirodnih resusra.

Ostavite komentar: