Poziv na likvidaciju Nikšića i Konakovića: Lideri stranaka dobili prijetnje

Zastrašujuće prijetnje likvidacijom stigle su na adrese Elmedina Konakovića, lidera NiP-a i Nermina Nikšića, lidera SDP-a.

Konaković je sinoć na svom Facebooku objavio prijetnje koje stižu, nakon čega je uslijedio niz komentara i reakcija.

Na društvenim mrežama proširila se fotografija o komentaru na jednom portalu, a riječ je o pozivu na likvidaciju Nikšića i Konakovića.

Ministar spoljnih poslova u Savetu ministara BiH Elmedin izjavio je danas da očekuje ozbiljne i hitne reakcije bezbjednosnih agencija kako bi se otkrili kreatori, kako kaže, gnusnih pretnji smrću koje je dobio.

On je to rekao dok je, kako prenosi portal Radiosarajevo, govorio o jučerašnjem usvajanju Budžeta za tekuću godinu i drugim odlukama donetim od formiranje vlasti poslije prošlogodišnjih oktobarskih izbora.

Govorio je o tome šta je sve naslijeđeno od prethodne vlasti, koju je predvodila Stranka demokratske akcije Bakira Izetbegovića, a šta je novi Savjet ministara postigao za samo dva mjeseca.

“Zovu nas izdajnicima i sad su bolesnici iz tog sistem došli u fazu da nam prijete smrću. U tome imaju ozbiljnu pomoć nekolicine novinara koji kaljaju časnu novinarsku profesiju pišući riječnikom korumpiranog sistema kako smo ‘sluge Zagreba'”, rekao je Konaković.

Popravili smo, ističe, za kratko vrijeme njihove greške i trgovine, a oni i dalje kreiraju priču da smo “nešto isporučili SNSD-u i HDZ-u”.

Ostavite komentar: