“Potreban PDP koji će činiti stub lokalne vlasti”: Borenović očekuje dobre rezultate u Tesliću

Predsjednik PDP Branislav Borenović rekao je da u Tesliću očekuju dobre rezultate na predstojećim lokalnim izborima, te ocijenio da je ovoj opštini potreban PDP koji će činiti stub lokalne vlasti.

Borenović je izrazio nezadovoljstvo što vladajuće stranke u institucijama Republike Srpske i BiH, kako kaže, “ne rješavaju ključne probleme”, a najavu lidera SDA Bakira Izetbegovića o novim revizijama presude po tužbi BiH protiv Srbije nazvao je “klasičnim gubljenjem vremena”.

On je ukazao na potrebu da se rješavaju goruće teme da se u okolnostima pandemije virusa korona pomogne djelatnostima koje trepe štetu na način da se pristupi djelimičnoj izmjeni zakona o PDV, te inicijativom o pristupu “mini Šengenu”.

Nosilac odborničke liste Miroslav Letić rekao je da je riječ o spoju mladosti i iskustva, koji će poslije izbora imati značajan uticaj u lokalnoj vlasti da bi u narednom periodu kreirali bolji život u Tesliću.

Predsjednik Izbornog štaba PDP Goran Grandić očekuje da će u Tesliću oni biti snaga koja objedinjuje i integrativno djeluje, ne svrstavajući se u dva politička bloka.

Današnjem radnom sastanku sa kandidatima PDP-a za Skupštinu opštine Teslić prisustvovao je i potpredsjednik PDP Igor Crnadak, koji je povjerenik za Teslić.

Ostavite komentar: