Poslanici “suparničkih” tabora: Denis Šulić pozvao Jelenu Trivić na kafu, ona rado prihvatila FOTO

Iako je predizborna kampanja već uveliko počela, a samim tim se i politička retorika sve više zaoštrava, to nije spriječilo dvoje poslanika iz dva najveća „suparnička“ tabora da ovih dana dogovore kafu.

Riječ je potpredsjedniku Narodne skupštine Republike Srpske i poslaniku SNSD Denisu Šuliću i oštroj PDP-ovoj poslanici Jeleni Trivić, koja je poznata kao osoba bez dlake na jeziku koja uvijek kaže šta misli, pa često svojim govorima u skupštini iznervira poslanike vladajuće većine.

Da to što u skupštini sjede na suparničkim stranama ne mora biti prepreka za međusobno druženje i uzajamnu pomoć Šulić je pokazao juče kada je pozvao Trivićevu na kafu kao znak zahvalnosti jer mu je pronašla vozačku dozvolu koju je pretodno izgubio.

“Jutros sam u žurbi izgubio vozačku dozvolu koju je pronašla @trivic_jelena!  Kolegice Trivić, hvala Vam puno! Dužan sam Vam kafu 🙂”, napisao je Šulić na svom Tviteru.

Trivićeva mu je ubrzo odgovorila da prihvata kafu, ali da ne pričaju o politici.

Istakla je da je vozačku pronašao jedan drugi član njene stranke, nakon čega je ostavio njoj da vrati Šuliću.

Nakon toga Šulić je poručio Trivićevoj da je na kafu pozvan i njen partijski kolega koji je pronašao vozačku, piše Srpskainfo.

Ostavite komentar: