Posebna torta za Čovićev 65. rođendan: Dodik među gostima, Halid pjevao

Prije nekoliko dana lider HDZ-a je proslavio 31. godišnjicu osnivanja te stranke, a juče je proslavio i svoj 65. rođendan. Privatna zabava tim povodom je održana sinoć u ljetnjikovcu Radobolja u Mostaru, a među njima je bio i srpski član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik.
Dodik je juče boravio u službenoj posjeti Mostaru gdje se sastao sa političkim predstavnicima srpskog naroda u tom gradu nakon čega se odazvao Čovićevom rođendanskom pozivu.

Hercegovački portali su objavili snimak helikoptera Helikopterskog servisa Republike Srpske na stadionu “Pod Belim bregom“ sa kojim je Dodik došao u Mostar.
Na proslavi je bio i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić i ministar spoljnih poslova Hrvatske Gordan Grlić Radman.Odabrano društvo su na zabavi koja je, kako tvrdi portal dnevni.ba, trajala do ranih jutarnjih sati zabavljali Halid Bešlić i klapa Intrade.

Rođendanska torta bila je ukrašena grbom porodice Čović koji je 14. juna ove godine registrovan u Registru porodičnih grbova Heraldic arta u Rijeci.

Ostavite komentar: