Porodica “u kandžama” korone: Momčilo Krajišnik preminuo, sin na liječenju, a preživjeli su još jednu tragediju

Prvi predsjednik Narodne skupštine RS Momčilo Krajišnik preminuo je nakon borbe s korona virusom, jedan od njegovih sinova je zaražen i nalazi se na infektivnom odjeljenju, a prije nešto više od dva mjeseca ovu porodicu zadesila je još jedna tragedija.

Njegov bratanac, Miljan Krajišnik, vlasnik poznatog kafića “Santo Domingo” na Vračaru, preminuo je krajem juna, takođe od posljedica korona virusa.

Miljan je u Beogradu bio poznat kao neko ko je vodio nekoliko poznatih prestoničkih klubova – Santo Domingo, splav Hot Mess, splav Freestyler. Imao je samo 37 godina kada je izgubio bitku sa koronom, a iza sebe je ostavio suprugu i jednogodišnju kćerku.

Njegova smrt pogodila je veliki broj poznatih ličnosti, sa kojima je bio blizak. Jedan od prijatelja, sa kojim se godinama družio je i glumac Aleksandar Radojičić, koji se nakon ove tragedije na društvenim mrežama oprostio emotivnom porukom.

“Šta da napišem? Koju sliku da okačim? (Praštaj, nemam bolju). Da li uopšte da postavim išta? Jasno ti je da odugovlačim, s nadom da ćeš se samo javiti sa čuvenom pričom “crkla baterija, kupite mi već jednom punjač”. I pući od smijeha naravno. Miki…”Vidimo se u Domingu za 5””, napisao je glumac.

Među prijateljima poznatog ugostitelja, našli su se i Viktor Savić, Voja Nedeljković, Aleksandra Tomić i mnogi drugi, koji su se teška srca oprostili od Krajišnika.

Krajišnikov sin obolio je od korona virusa nedugo nakon što je dijagnostifokovan njegovom ocu.

“Sin Momčila Krajišnika primljen je na nedavno u UKC Republike Srpske zbog virusa korona i smješten je na infektivno odjeljenje gdje se vrše pretrage”, potvrdio je za ATV direktor UKC Vlado Đajić.

Krajišnik ima troje djece, sinove Miloša i Njegoša i kćerku Milicu, piše Blic.

Ostavite komentar: