Podrška pet partija: Gligorić kandidat SNSD za načelnika Čelinca

Kandidat SNSD za načelnika opštine Čelinac na predstojećim lokalnim izborima biće Vlado Gligorić, a njegovu kandidaturu podržali su i opštinski odbori SP, DEMOS, NDP, Ujedinjene Srpske i Socijalističke partije Srpske.

Predsjednici opštinskih odbora šest stranaka istakli su na konferenciji za novinare da je Vlado Gligorić (36) najbolji izbor za Čelinac. Gligorić je zahvalio na povjerenju i obećao da će, zajedno sa koalicionim partnerima, nastaviti da gradi i ravnomjerno razvija opštinu Čelinac.

“Želim da zahvalim našim koalicionim partnerima koji su zajedno sa SNSD-om ozvaničili ovu političku platformu. Očekujem pobjedu u trci za načelnika kako bi mogli ostvariti niz privrednih, infrastrukturnih, sportskih i kulturnih investicija na prostoru opštine. Želimo da nastavimo razvijati Čelinac u saradnji sa republičkim institucijama”, rekao je Gligorić.

On je istakao da je uvjeren da će građani prepoznati postignuto političko jedinstvo i snagu, te mnogobrojne projekte koji su završeni.

“Formiranjem stabilne skupštinske većine sa našim koalicionim partnerima omogućićemo brži i prosperitetniji napredak opštine i stvaranja uslova za normalan život svih građana”, zaključio je Gligorić.

On je poručio da će koalicija okupljena oko njegove kandidature voditi fer i poštenu kampanju.

Ostavite komentar: