Petrović prokomentarisao korona žurku: Ne smije biti privilegovanih pojedinaca

Gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović je, povodom “korona žurke” u naselju Dijelovi, poručio da u ovom gradu ne treba i ne smije biti privilegovanih pojedinaca i grupa, te da svako mora da odgovara za svoje postupke.

On je rekao da se pojedini građani, kršeći epidemiološke mjere zaštite neodgovorno ponašaju prema svom i zdravlju sugrađana, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika.
“Okupljanja u vrijeme epidemije predstavljaju veliki zdravstveni rizik i daju loš primjer građanima koji se odgovorno ponašaju i tako doprinose borbi protiv zaraze. Sinoćna `korona žurka`, koju je prekinula policija, jedan je od tih primjera”, navedeno je u saopštenju.
Petrović je istakao da pripadnici Policijske uprave Bijeljina, gradska odjeljenja komunalne policije i inspekcijskih poslova, kao i republički kontrolni organi ulažu velike napore da u interesu građana obezbijede poštovanje epidemioloških mjera.
“Pozivam ih da se i dalje, u obavljanju svojih dužnosti prema svim prekršiocima, odnose isto”, poručio je Petrović.
Iz Policijske uprave Bijeljina ranije je saopšteno da su na žurci u vikendici u Dijelovima kod Bijeljine zatečene 22 osobe i četiri ispred.
Korona žurku u Bijeljini, a na kojoj je nađena i droga, organizovali su visokorangirani članovi PDP Bijeljina i njihovi simpatizeri, saznaje portal “Srpskainfo”

Ostavite komentar: