Petrović poručio da je Vukanović snimio izdajnički performans: Uvijek nezasit i u trci za novcem

24.02.2024. | 11:24

Potpredsjednik SNSD-a Luka Petrović izjavio je da je “‘sarajevska golubica’ /Nebojša Vukanović/ juče, sa svog terena, poslala zahtjev njemačkom turisti da nametne izborni zakon ili da ide kući.

“S kamericom u ruci, uvijek nezasit i u trci za novcem, Vukanović je snimio svoj izdajnički performans kako bi od gugla i jutjuba dobro naplatio svaki pređeni korak i izgovorenu riječ”, istakao je Petrović.

To što isključivo iz koristoljublja pravi skandale ne bi bilo strašno, naglasio je Petrović u izjavi za Srnu, da riječi koje izgovara i potezi koje pravi nisu upereni direktno protiv Repiblike Srpske i interesa srpskog naroda.

“Jer kako drugačije da shvatimo pozivanje stranaca da ovdje mešetare i nameću rješenja po svojim mjerilima? Kako shvatiti sedmoricu odmetnika koji kleče u Sarajevu i preko uljeza pokušavaju da se dočepaju vlasti, bez obzira na cijenu koju bi za to platilo milion građana Srpske?”, upitao je Petrović komentarišući jučerašnji istup Vukanovića ispred zgrade OHR-a u Sarajevu povodom odustajanja Kristijana Šmita da tehničkih izmjena Izbornog zakona BiH .

Potpredsjednik SNSD-a rekao je zar slika Vukanovića okruženog svim federalnim medijima i emitovanje u udarni termini na svim televizijama u Sarajevu nisu sami po sebi jasna poruka!?