Petrović: Najviši funkcioneri prave skandal oko bubice, jer su u panici

Skandalozno je i tužno što imamo predsjednicu Republike koja je u stanju da izjavi da neko pokušava da snima razgovore sa bubicom koju je istakao na vidljivo mjesto, rekla je portparol PDP Anja Petrović.

Podsjećamo, Cvijanovićeva je za Srnu izjavila da je nezamisliv skandal koji je izazvao gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković kada je na sastanak sa rukovodstvima Srpske i Srbije ušao sa “bubicom”, ističući da je to blamaža i Banjaluke i njenih građana.

“To ne možemo smatrati neznanjem, jer toliko neuka nije čak ni predsjednica, nego isključivo tabloidnom politikom koju vode nekada lično, a nekada preko tzv. javnih servisa”, potučila je Petrovićeva.

Kaže da bi Republika Srpska procvjetala da najviši funkcioneri energiju troše na svoj posao koliko je usmjeravaju na gradonačelnika Banjaluke.

“Postala je zabrinjavajuća činjenica da najbitnije institucije vode ljudi koji očigledno ne misle o tome kako vraćati dugove koje su preuzeli, kako vakcinisati građane, kako ojačati privredu, jer misle prvenstveno na Draška Stanivukovića i druge ljude u opoziciji. Trošenje energije i sredstava da naprave navodno veliki skandal oko bubice ili na izmišljanje nekih sukoba u PDP, pri čemu se usput degradira i republička novinska agencija, nama koristi da se dobro nasmijemo i shvatimo koliko su zapravo u panici, jer nemaju ideju kako popraviti svoj rejting koji strmoglavo pada”, saopštila je Petrovićeva, prenosi Srpskainfo.

Podsjetimo, petnaestak minuta nakon početka sastanka kojem su prisustvovali predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, Stanivuković, predsjednik banjalučke skupštine Mladen Ilić, srpski član predsjedništva BiH Milorad Dodik, predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović i premijer Radovan Višković, kao i gradonačelnik Beograda Zoran Radojčić, protokol predsjednika Srbije primijetio je da Stanivuković na reveru sakoa ima “bubicu”, te ga zamolio da je skine.

Ostavite komentar: