Pavlović sutra potpisuje ostavku: Uz njega Gradski odbor SNSD-a

10.10.2021. | 13:15

Dalibor Pavlović, gradonačelnik Prijedora sutra će potpisati ostavku na ovu funkciju, potvrdio je Saša Bursać, predsjednik Gradskog odbora SNSD-a u ovom gradu.

“Ostavka nije potpisana i poslana Centralnoj izbornoj komisiji zbog proceduralnih razloga. Imali smo Skupštinu grada Prijedora i bilo je potrebno uraditi neke proceduralne stvari. Ostavka je najavljena i po mojim informacijama biće potpisana i poslana sutra”, rekao je Bursać.

On je rekao da će cijeli Gradski odbor SNSD-a Prijedora izaći danas na skup podrške da podrži Pavlovića kao prijatelja i kao kolegu jer smatraju da mu je, objavljivanjem privatnih fotografija u javnosti, nanesena ogromna šteta.

“Te privatne fotografije iskoristila je opozicija. Pavlović kao gradonačelnik u posljednjih devet mjeseci nije napravio nijednu grešku i uradio je ono što njegov prethodnik nije za četiri godine. Napravio je veliki posao i kao odbornik i predsjednik Gradskog odbora tvrdim da je uradio ogroman posao i ni zarez jedan nije pogriješio”, rekao je Bursać.

Inače, Milorad Dodik, predsjednik SNSD-a nakon što su u javnosti objavljenje skandalozne Pavlovićeve fotografije, zatražio je da on podnese ostavku.

Nakon toga, Pavlović je u četvrtak rekao da je podnio ostavku, međutim kako saznajemo ona će zvanično biti potpisana tek sutra, pišu Nezavisne.