Ostaje na poziciji: Vujičić reizabran za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Istočna Ilidža

27.12.2021. | 19:53

Predsjednik Opštinskog odbora SNSD-a Istočna Ilidža Miroslav Vujičić večeras je na opštinskoj izbornoj konferenciji ponovo izabran na ovu funkciju.

Vujičić je rekao novinarima da je završen jedan ciklus reorganizacije Opštinskog odbora Istočna Ilidža, te da su primijenili neke nove principe organizacije.

“Spremamo partijsku organizaciju za iduće izbore koji su veoma bitni i očekujemo ubjedljivu pobjedu u Istočnoj Ilidži, kao što je svaki put SNSD pobjeđivao na opštim izborima u ovoj opštini”, rekao je Vujičić.

On je naveo da su primjenili sistem organizacije za koji smatraju da će dati bolje rezultate.

“Organizacija je bazirana na svakom biračkom mjestu, a princip je jedno biračko mjesto jedan mjesni odbor. Na taj način ćemo još lakše doći do potencijalnih glasača, lakše prezentovati ideje i politike koje će SNSD realizovati u narednom periodu”, istakao je Vujičić.

On je naveo da Opštinski odbor SNSD-a Istočna Ilidža iz godine u godinu raste kada su u pitanju glasovi i da nikada do sada nije imao pad, te da se broj glasova povećavao i na prošlim lokalnim i opštim izborima.

“Cilj nam je da pobijedimo za pojedinačne funkcije, za člana Predsjedništva, predsjednika Republike Srpske, da ostvarimo što bolji rezultat i da naši kandidati prođu za poslanike na listama koje budemo kandidovali”, istakao je Vujičić.