On je objavio šokantne fotografije Pavlovića: Upozoravao sam koliko je loš VIDEO

08.10.2021. | 12:22

Aktivista prijedorskog SDS, Marko Munjiza, koji je objavom skandaloznih fotografija Dalibora Pavlovića izazvao njegovu ostvaku na mjesto gradonačelnika Prijedora, traži ostavku i predsjednika Gradskog odbora SNSD Prijedor, Saše Bursaća, i raspuštanje ovog odbora.

Muniza je poruku prijedorskom SNSD uputio na svom Fejsbuk profilu, na kojem je i objavio šokantne fotografije Pavlovića.
“Ono što ja sada zahtijevam je ostavka Saše Bursaća i raspuštanje Gradskog odbora SNSD, jer mislim da je on najodgovorniji zbog plasiranja ovog kandidata, zbog obmane javnosti i birača u Prijedoru sa ovim kandidatom. Kako se popularno kaže, on ima komandnu odgovornost prema ovome i iskreno se nadam da će dati neopozivu ostavku i da će raspustiti GO SNSD Prijedor, jer ako to ne učini mogu mu poručiti samo jedno, neka se spremi da odgovara gradivo, baš kao Dalibor Pavlović. Sa nama nema kompromisa i trgovine, niko od vas iz SNSD Prijedor neće biti amnestiran”, poručio je Munjiza.
On u video zapisu navodi da je nakon lokalnih izbora 2020. obećao Pavloviću da neće biti gradonačelnik Prijedora ni godinu dana, prenosi Srpskainfo.
“Evo ispunio sam to obećanje. Javnost sam, u više navrata, upozoravao u predizbornoj kampanji o kakvom se kandidatu radi i koliko je loš kandidat. Nažalost birači, moji sugrađani, su nasjeli na tu priču o dobrici koja će donijeti prijeko potrebne promjene Prijedoru nakon toliko godina. Međutim, vidite šta se desilo. Nanesena je ogromna sramota za naš grad. U svemu ovome mi je najviše žao njegove porodice”, kaže on.

Munjiza smatra da se vjerovatno krivac traži u opoziciji za sve ovo što se desilo i dodaje da je Dalibor Pavlović jedini odgovoran za sve.
“On je odrastao čovjek, obavljao je značajnu funkciju i morao je da pazi na svoje postupke”, zaključuje Munjiza.
Podsjećamo, Pavlović je juče obavjestio javnost da će poštovati zahtjev stranačkog šefa Milorada Dodika koji je tražio da podnese neopozivu ostavku na mjesto gradonačelnika.
Dodik je taj zahtjev uputio nakon skandaloznih fotografija koje su ovih dana procurile u javnost, a na kojima prvi čovjek Prijedora navodno pijan i predoziran tabletama leži u toaletu pored WC šolje.
Pored fotografija, pojavila se i navodna prepiska koju je Pavlović imao sa jednom ženskom osobom, a u kojoj je prijetio da će se ubiti.