Oglasila se Jasmina Izetbegović: Adnan i ja već nekoliko mjeseci nismo zajedno

Bh. jutjuber Adnan Cerić poznatiji kao CeriX na današnjoj sjednici Savjeta ministara BiH predložen je za v.d. zamjenika direktora Agencije za statistiku Bosne i Hercegovine.

Mediji su danas objavili informaciju da je Adnan Cerić predložen za v.d. zamjenika direktora Agencije za statistiku, a neki su naveli da je riječ o zetu Bakira Izetbegovića.

Na cjelokupnu situaciju, na svom Facebook profilu reagovala je kćerka prvog čovjeka SDA, Jasmina Izetbegović. Ona je demantovala da je još uvijek u vezi sa bh. jutjuberom.

“Ne smatram sebe medijskom ličnošću, već prilično privatnom osobom. Iz navedenih razloga sam do sada šutjela na povremene medijske ispade čak i kad su plasirali čudesne izmišljotine (jednom su mi izmislili čitavog nepostojećeg supruga i dijete). Moje dosadašnje odbijanje da komentarišem maliciozne laži, tračeve i budalaštine, kao i da se zamaram tužbama, je možda i ohrabrilo zlobnike da nastave sa svojim diletantskim piskaranjem raznih neistina. S obzirom na današnje rapidno širenje vijesti o imenovanju Adnana Cerića na neku funkciju te povezivanja tog imenovanja sa mnom i mojom porodicom, nevoljko prekidam šutnju o svom privatnom životu da obavijestim dušebrižnike da Adnan i ja već nekoliko mjeseci nismo zajedno”, napisala je.

Dodaje da Adnanu želi svu sreću i uspjeh u budućim poduhvatima.

“Takođe, bih vas podsjetila da je Adnan prvenstveno diplomirani inžinjer informatičkih nauka, pa tek onda “Youtuber”. Čovjek je u Federalnom zavodu za statistiku zaposlen od 2016. ili 2017., a mi smo se upoznali na ljeto 2019. Svim normalnim ljudima koji se bave svojim životima umjesto da se bave tuđom djecom se izvinjavam što sam im uopće oduzela vrijeme koje su potrošili na čitanje ove objave”, zaključila je Jasmina Izetbegović, prenose Nezavisne novine.

 

 

Ostavite komentar: