Odgovor Trivićeve na poruku Antonića da za nju nema mjesta u PDP-u: Bolje da se bavite svojom partijom

Poslanik PDP-a u Narodnoj skupštini, Jelena Trivić, reagovala je na izjavu poslanika SNSD, Momčila Antonića, koji je rekao da nakon ostavke Milka Grmuše na mjesto generalnog sekretara PDP, u toj partiji nema više mjesta ni za nju.

“Prvo, Milko Grmuša ostao je član Predsjedništva PDP, dakle jedan od ključnih ljudi u PDP. Drugo, da odgovorim kolegi Antoniću vrlo kratko o tome da mjesta nema ni za mene u PDP, ali ‘da ja toga nisam svjesna’: kolega Antoniću, dovoljno je da sam svjesna šta je vaša partija i koliko štete je nanijela Srpskoj i narodu. Nekad je dovoljno da znate u životu šta nećete”, napisala je Trivićeva na Fejsbuku.
Dodala je da je nekada dovoljno da znate u životi šta nećete.
“Nikada nisam idealizovala stanje u PDP, čak sam i sama javno kritikovala neke procese, ali to ne znači da za mene tu nema mjesta. Ja se za svoje mjesto borim. Ništa mi u životu nije palo s neba, pa neće ni to ‘mjesto’ u PDP. U svakom slučaju, drago mi je da razmišljate o meni i hvala vam na tome, ali možda je bolje da se bavite svojom partijom, na primjer odnosima na relacijama vaših najviših funkcionera…”, poručila je Jelena Trivić.
Nakon što je danas Milko Grmuša dao ostavnu na mjesto generalnog sekretara PDP-a Antonić je poručio da u toj stranci nema mjesta ni za Trivićevu.
“U PDP-u nema mjesta ni za Jelenu Trivić, ali ona očigledno još nije svjesna svega toga”, rekao je između ostalog Antonić.

Ostavite komentar: